Taller per nens sobre massa mare a Pizca Good Bakes

Taller per nens sobre massa mare a Pizca Good Bakes

Taller sobre massa mare a Pizca Good Bakes

Aquet dimarts per la matí, els nens de Green Apple de Summer Class han visitat las instalacions de Pizca Good Bakes, de la má de la Celia i la Roxana. Els nens van estar presents en un taller sobre la massa mare, i han realitzat les seves creacions amb la massa! Ha estat una manera d’educar els nens a menjar bé, i menjar bon pa, va ser un moment de SlowKids.

Què és la massa mare?

La massa mare s’utilitza des de l’antiguitat. Les civilitzacions antigues usaven aquesta massa per obtenir el pa més aromàtic i fragant. Abans que es generalitzés l’ús del llevat comercial, els forners deixaven fermentar una barreja de farina i aigua, i la usaven com a llevat per les seves receptes.

La massa mare és un cultiu simbiòtic dels llevats presents de manera natural en aliments, com els cereals, i els fongs presents en el medi ambient, especialment llevats com la Saccharomyces cerevisiae, responsable també de la fermentació del vi i la cervesa. El llevat es pot trobar a la superfície de cereals com el blat, a la pell de fruites riques en sucres, o en una mica de massa en plena fermentació. Quan es barregen amb aigua i farina els llevats es multipliquen lentament i fermenten. Els bacteris donen al ferment seu característic sabor i aroma àcid. Una simple barreja d’aigua i farina conservada en un lloc càlid fermentarà i donarà vida a una massa mare activa.

Sobre Green Apple

Green Apple està pensat i dissenyat per afavorir el desenvolupament de les potencialitats dels nostres fills. Amb el suport i suport dels nostres professionals hem preparat una infinitat de tallers, xerrades i trobades, un ventall d’idees on puguem fer alguna cosa diferent que ens diverteixi a tots. Green Apple és un servei orientat a les famílies. És un espai de joc i relació, en els quals els nens i les nenes poden explorar i relacionar-se entre ells i amb els adults, i on les famílies poden compartir la seva experiència d’educar i fer créixer els seus fills i filles.

Un espai per jugar, amb materials adequats i en el qual es proposen activitats amb intencionalitat educativa, perquè puguin descobrir, conèixer, divertir-se, aprendre a relacionar-se …

I les famílies: tenen la possibilitat de veure els nens en acció, fora de l’àmbit familiar, i poden compartir vivències amb altres famílies i amb professionals, mitjançant trobades espontànies i altres organitzats.

.