Arriba una nova edició del Mercat de la Terra Slow Food

Arriba una nova edició del Mercat de la Terra Slow Food

-Serà aquest dissabte 2 de maig a les 10h als jardins del Retiro, a Sitges.
-Aquesta edició comptarà amb productors de Gallecs (Vallés Oriental) com convidats especials

 

 

El dissabte 2 de maig a partir de les 10 h torna el Mercat de la Terra Slow Food Sitges als jardins de la Societat Recreativa El Retiro, amb entrada lliure i gratuïta. Els productors socis de Slow Food exposaran i vendran directament fruita, verdura, gall del Penedès, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata i mel a totes les persones que vulguin visitar el Mercat.
Amb aquesta nova edició El Mercat de la Terra de Sitges comptarà amb la presència dels productors de Gallecs (Vallés Oriental) i els seus productes com convidats especials. Gallecs és un magnífic espai agrícola protegit on els productors de fa molt de temps que realitzen un gran treball rescatant varietats de verdures, hortalisses i llegums en risc d’extinciói de forma sostenible. En aquesta edició del Mercat de la Terra Slow Food portaran verdures, llegums i farines de varietats antigues com espelta. Els productors estaran presents al Mercat i oferiran els seus productes per a la venda directa al consumidor, però també per compartir els seus projectes i conversar amb les persones que s’interessin en els seus productes.

Una vegada més, el Mercat de la Terra Slow Food de Sitges oferirà un espai dedicat als més petits (i no tant), on poder jugar, compartir i gaudir sense presses.

El projecte organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès, compta amb el patrocini de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, Turisme de Sitges, L’Eco de Sitges i El Diari de Vilanova.

Mercat de la Terra Slow Food Sitges

La propera edició, a Vilanova

La properaa edició del Mercat de la Terra Slow Food compta amb novetats. Una és que canvia de seu, i es realitzarà per primera vegada a Vilanova i la Geltrú. D’altra banda, es realitzarà el dissabte 30 de maig en el marc de la fira “Temps de Vi”; per la qual cosa no es farà com és tradicional el primer dissabte de mes, sinó l’últim del mes de maig.