Mercat de la Terra Slow Food a Sitges

Mercat de la Terra Slow Food a Sitges

-El Mercat de la Terra de Slow Food a Sitges  serà aquest dissabte 2 de juliol a les 18 h a la Plaça de l’Ajuntament, a Sitges.

El proper dissabte 2 de juliol el Mercat de la Terra Slow Food estrenarà horari estiuenc a la Plaça de l’Ajuntament (Sitges), amb entrada lliure i gratuïta. Els productors socis de Slow Food exposaran i vendran des de les 18 h directament fruita, verdura, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata, crispetes, blat de moro i mel a totes les persones que vulguin visitar el Mercat.

-Slow Food del Garraf i Penedès organitza el Mercat de la Terra amb l’objectiu d’escurçar distàncies entre el productor i el consumidor.

Sitges és la seu del primer Mercat de la Terra Slow Food que es va inaugurar per tenir un funcionament estable i permanent en tot el territori de l’estat espanyol. L’objectiu principal és escurçar distàncies entre el lloc on es produeixen i el lloc on es consumeixen els productes. Per això, en aquests mercats els productors presenten i venen directament, amb un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.

 

El Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra és una xarxa internacional amb presència a Àustria, Bulgària, Índia, Isla Mauricio, Israel, Itàlia, Líban, Mèxic, Moçambic, Puerto Rico i Turquia, que tenen com a objectiu crear una xarxa de venda de proximitat d’aliments de qualitat oferts i produïts per a pagesos, ramaders, pescadors i transformadors, tot seguint un protocol de producció que respon als conceptes de “bo, net i just”, amb productes que siguin locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals en el respecte del medi ambient i del treball.

 

Mercat de la Terra Slow Food Sitges

Dissabte 2 de juliol, de 18 a 21:30h hores

Lloc:
Plaça de l’Ajuntament

Organitza:
Slow Food del Garraf i Penedès

Col·laboren:
Ajuntament de Sitges i L’Eco de Sitges