Mercat de la Terra Slow Food a Sitges

Mercat de la Terra Slow Food a Sitges
El Mercat de la Terra de Slow Food torna a celebrar-se, com ja és tradicional, el proper primer dissabte de mes. La cita serà aquest dissabte 2 de desembre a les 10 h a la Plaça de Catalunya, a Sitges.

El proper dissabte dia 2 de desembre se celebrarà l’última edició de l’any del Mercat de la Terra de Sitges que organitza Slow Food del Garraf i Penedès i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges. El Mercat s’ubicarà a la plaça de Catalunya, el nou emplaçament que va estrenar el dissabte passat.

Mercat de la Terra Slow Food Sitges

Dissabte 2 de desembre
De 10 a 14:00h hores
Plaça de Catalunya

Mercat de la Terra Slow Food SItges

Farcell de jocs tradicionals

La novetat per aquest dissabte és que durant tot el matí petits i grans podran jugar a una cinquantena de jocs de tradicionals. Jocs de fusta, com aquells que jugaven els nostres pares i avis, que faran gaudir de valent a la canalla però també als grans, que per unes hores podran tornar a la seva infantesa. Serà un matí per jugar tots plegats a les bitlles, la corda, les xanques, el laberint, les curses de sacs, la granota, la xarranca, la peixera de peixos i molts jocs més.

Guisat de pop amb patates

El dinar popular de l’edició del dissabte passat va tenir un gran èxit, així que tornem a repetir. Per a aquesta ocasió es farà un guisat de pop blanc amb patates, un plat amb productes de proximitat, de temporada i a preus populars.

Mercat de la Terra Slow Food SItges

Paneres de Nadal

Com a la passada edició, també tornareu a trobar les paneres de proximitat, per tots els gustos i butxaques, paneres de productes de primera qualitat, de proximitat, artesanals i de temporada. Paneres que reflecteixen l’esperit de Slow Food, que aposta per un comerç bo, net i just.

Mercat de la Terra Sitges

Sitges és la seu del primer Mercat de la Terra Slow Food que es va inaugurar per tenir un funcionament estable i permanent en tot el territori de l’estat espanyol. L’objectiu principal és escurçar distàncies entre el lloc on es produeixen i el lloc on es consumeixen els productes. Per això, en aquests mercats els productors presenten i venen directament, amb un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix.

Mercat de la Terra Slow Food SItges