Mercat de la Terra Slow Food a Sitges

Mercat de la Terra Slow Food a Sitges

-Slow Food del Garraf i Penedès torna a organitzar el Mercat de la Terra, amb l’objectiu d’escurçar distància entre el productor i el consumidor.

-La cita serà aquest dissabte 4 d’abril a les 10 h als jardins del Retiro, a Sitges.

-Aquesta edició comptarà amb Albert Grassot com convidat especial, que portarà en exclusiva l’Arròs L’Estany De Pals.

 

Dissabte que ve 4 d’abril a partir de les 10 h torna el Mercat de la Terra Slow Food als jardins de la Societat Recreativa El Retiro (Sitges), amb entrada lliure i gratuïta. Els productors socis de Slow Food exposaran i vendran directament fruita, verdura, gall del Penedès, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata i mel a totes les persones que vulguin visitar el Mercat. En aquesta nova edició el Mercat de la Terra de Sitges comptarà amb la presència d’un convidat especial: Albert Grassot. Per a tots els fans de l’arròs portarà en exclusiva l’arròs L’Estany De Pals, oferint la possibilitat de comprar directament al seu productor. Arròs l’Estany de Pals és una petita empresa familiar que es dedica a conrear, elaborar i envasar arròs. L’arròs és conreat per ells mateixos amb mètodes agroambientals, assecat al sol, elaborat amb delicadesa i envasat artesanalment sense cap colorant ni conservant.

“L’objectiu d’aquest Mercat de la Terra és promoure els productes de proximitat i escurçar les distàncies entre productors i consumidors” (Lluna Coppola, coordinadora del Mercat de la Terra Slow Food de Sitges).

El projecte organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès, compta amb el patrocini de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges i amb la col·laboració de NODE Garraf, l’Ajuntament de Sitges, Turisme de Sitges i L’Eco de Sitges.

 

Mercats de la Terra

Els Mercats de la Terra tenen com a objectiu crear una xarxa de venda de proximitat d’aliments de qualitat oferts i produïts per a pagesos, ramaders, pescadors i transformadors, tot seguint un protocol de producció que respon als conceptes de bo, net i just, amb productes que siguin locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals en el respecte del medi ambient i del treball, i que finalment tinguin un preu correcte per qui els compra i per qui els produeix