Mercat de la Terra Sitges

Mercat de la Terra Sitges

Mercat de la Terra Sitges

El primer Mercat de la Terra que es realitzarà de forma estable a Espanya es va inaugurar a Sitges el dissabte 2 de agost.

Slow Food del Garraf i Penedès va organitzar aquesta primera cita del Mercat de la Terra en els jardins de la Societat Recreativa El Retiro. Les trobades estan programats per repetir cada primer dissabte de mes. El proper Mercat de la Terra es presentarà en el mateix lloc el pròxim 6 de setembre, a la tarda.

Per a Luna Coppola, coordinadora del Mercat de la Terra Slow Food a Sitges, aquesta primera edició “va ser tot un èxit i va superar les nostres millors expectatives”. Segons va poder escoltar-se, tant productors com visitants van celebrar la idea de tenir un Mercat de la Terra a Sitges, on productors i consumidors puguin trobar-se i compartir experiències, informació i productes.

Un altre dels suggeriments que es van escoltar per ambdues parts va ser el de poder celebrar cada 15 dies i no de forma mensual. En aquest sentit, Luna Coppola té els objectius molt clars: “És una experiència que hem d’anar consolidant pas a pas. Durant aquest any, l’objectiu és realitzar un Mercat de la Terra a Sitges un cop al mes. Al desembre, segons loso resultats, ja arribarà el moment de fer els plantejaments “.

El primer Mercat de la Terra permanent Slow Food realitzat a Sitges està organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès, compta amb el suport de la Societat Recreativa El Retiro, i amb la col · laboració de NODE Garraf, l’Ajuntament de Sitges i Turisme de Sitges.

Pròxima trobada Mercat de la Terra

Dissabte 6 de setembre, 17,30h
Jardins del Retiro, Sitges

.