3ª Setmana de la Malvasia de Sitges

3ª Setmana de la Malvasia de Sitges

16 establiments ofereixen menús i tapes amb maridatge de Malvasia de Sitges, del 21 al 29 de març. La iniciativa està organitzada conjuntament per la Fundació Hospital Sant Joan Baptista i el Gremi d’Hostaleria en col·laboració amb Slow Food Garraf i el Club de Tast.

 

16 bars i restaurants de Sitges participen en la 3ª setmana de la Malvasia de Sitges, del 21 al 29 de març. El preu del menús varia dels 12’50 als 49 euros, i el de les tapes dels 2’5 als 5’5 euros.

 

La Malvasia de Sitges és una de les singularitats gastronòmiques i culturals més característiques de Sitges i els establiments participants oferiran, durant nou dies, una gran varietat de menús o tapes maridats amb el vi Blanc Subur, la malvasia dolça o seca, o l’espumós Monembasia. Per identificar els bars i restaurants que participen, seguint una antiga tradició, aquests mostraran una branca de pi, símbol de la història vinícola de Catalunya, en què tots els cellers quan tenien el vi novell penjaven a la porta del seu establiment una branca de pi, de forma que tant consumidors com amics sabien que ja es podia comprar el nou vi de l’any.

Setmana de la Malvasia de Sitges

La Setmana de la Malvasia de Sitges se celebra des del 2012 i, donada la bona acollida del públic, continua amb l’objectiu de crear maridatges nous amb els productes de l’Hospital. La consolidació de la Setmana de la Malvasia se suma a l’amplia oferta gastronòmica local que compta amb altres esdeveniments similars com el Tapa a Tapa, el Tasta Sitges o la Ruta del Xató.

La proposta enogastronòmica neix de la mà de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista i el Gremi d’Hostaleria que, en col·laboració amb el Club de Tast i Slow Food Garraf, presenten la sortida al mercat del vi nou del Celler de l’Hospital.

 

Més informació a:

www.setmanadelamalvasiadesitges.com

www.facebook.com/setmanadelamalvasiadesitges

@malvasiasitges